Za kovinski trash groove metal bend Enjoy Sarma i tokom ovih vrelih letnjih dana nema odmora. Tokom poslednjih mesec i po dana su objavili čak dva video spota. Prvi je objavljen pocetkom juna za novi singl pod nazivom ‘Lost generation‘. Ovom novom pesmom, bend ujedno najavljuje i početak rada na novom albumu koji se očekuje sredinom naredne godine.
Drugi video spot je objavljen za pesmu Intoxicated, koja se nalazi na albumu Social disorder koji objavljen početkom 2015.

Evo šta i sam bend kaže o novom albumu: Radimo uveliko na novom albumu, novim pesmama. Prva, koju smo resili da predstavimo je pesma Lost generation. Kroz video, a i kroz same reči pesme smo pokušali da ispričamo priču o našoj generaciji koja je odrastala tokom devedesetih godina prošlog veka. Ono vreme ratova, inflacija i koje čega… sećaju se mnogi. Na žalost, tu se nije završilo, jer ovaj globalni sistem polako uništava i nove naraštaje svojim talentovano – grandioznim trikovima. Sa druge strane, na neki način smo ostali dužni poslednjem albumu, koji nije, po našem vidjenju, dovoljno ispromovisan, pa smo rešili, da i za pesmu Intoxicated napravimo jedan video spot. Spot je više mešavina naših ranijih nastupa koji su zabeleženi video zapisom, pa smo taj materijal sakupili i napravili video.

Za sada, dok se novi materijal Enjoy Sarme polako krčka, pogledajte dva nova videa ovog kovinskog groove/trash metal benda.

 

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime