Evergrey – Glorious Collision

47

Šta su pravi prijatelji? Pa oni koji te poznaju u dušu i koji bez da im tražiš, čine da budeš ispunjeniji. Eto,  zna moj Mr.B da volim Švedsku, Geteburg naročito, a InFlames još više, tek toliko da bih se odrekao „ovozemaljskog“ i preselio u „onozemaljski“ predeo, bliže izvoru. I da… jedne večeri, pre par godina, lepo ga pozoveš na druženje, a on ti zabode DVD sa koncertom i okuje te za TV čitavo veče. Okovao je on mene do dana današnjih. Dakle, za svaku preporuku Evergrey – A Night To Remember. Nema dalje!!!

Poseta Beogradu je protekla bez mene, a kada je trebalo poslednji put da gostuju, koncert je bio otkazan (cenim da je organizator mislio da će zgrnuti parice u pretprodaji, što u srbiji NE BIVA!!!)

Osvrt na diskografiju. Albumi, su kvalitativno oblikovali EKG liniju, a evo nas pred novim čedom. Spot i pesmu Wish koja se prva pojavila, bolje da prenebregnete. Zakopajte 3 metra ispod zemlje. Ostalo, držalo me budnim jedno nedelju-dve, ali sve sam dalji i dalji. Pesma koju non-stop puštam je Restoring The Loss. Da je ovakav čitav album, mnogo lepo bi se proveli i oni i mi. Otvaranje albuma je preuzela Leave It Behind Us, koja vas beskompromisno vozika i to je moj drugi favorit. Treći favorit je za kraj albuma i zove se … And The Distance. Sve između je mnogo kvalitetno i ne preterano interesantno. Naravno, ako mu date šansu kao ja, svideće vam se i po koji segment neke pesme, ali ništa više od toga.

Verujem da je finansijska konstrukcija bila jedina ideja vodilja tijekom snimanja, te me ni ne čudi sunovrat u pojedinim fazama. Svakako, ako ste ispostili svoju kolekciju dobre muzike, osvežite nečim novim, recimo Evergrey, ali se ne nadajte da će vam biti jedan od prekretnica u životu.

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime