Girugämesh – Color EP

43

Priznajte da ste se na trenutak trgli vi zaljubljenici GuitarHero serijala i pomislili da je ovo omot za neku epizodu koju niste profurali. E pa u tom zecu leži grm. Zeznuo sam vas.

Sad, da li je starije kokoška ili jaje, pitanje je sad. Da li je Girugamesh uticao na Tokio Hotel svojim shemale stajlingom ili je hermafrodit look pokupljen iz japanskih meni ne tako ljubljenih mangi, ne znam, ali znam da ja još uvek nisam siguran da li ovde nešto visi između nogu ili ne?!

Da rezimiram, Japonezi sviraju mešavinu industrijala, metalcorea i nu metala i u nekim momentima techno (neki bi rekli, pa šta se tu s čim meša, kad je to jedno te isto). Ne znam to, ali svakako „žuti“ jezici su mi bili interesantni, još kad onako plaču kad pevaju, eto… pravi crtani film u bioskopu kad krene krug smeha, kad se smeješ, samo zato što se neki debeljko iz prvog reda, duboko uglibljen u pakovanje sladoleda, smeje 😀

Ništa zato, ovde sam ja da vam kažem da slobodno albume preskočite i fokusirate se na singlove. Tako i ovde, album koji je izdat početkom ove godine, nije im’o ni tri čestita hita, a ovaj singl od tri pesme, sve kako treba. Mene nekako u poslednje vreme oduševljavaju harmonije i aranžmani. Zato slušam i toliko omraženog Aranžera Zlaju Timotića… eto vidiš kako mi slepo veruješ; naravno da lupetam za Zlakija. Ipak je skupina oko Južnog Vetra neprevazićena!!!! Dakle lomljava i melodija, taman za preporuku Ep o Gilgamešu!

A da, spotove ću prepustiti nastranima. Bez obzira što memberi baš i nisu mlađani, onakvi mali, natapirani,… ma prste pedofilske da poližeš dok gledaš jutub! Ili šta već ližeš…. ili šta već gledaš… ili šta već radiš, slušaš, gledaš! Što se mene tiče, jedva čekam dan kada će Maximum The Hormone izbaciti novo izdanje, posle oooovooollliiikkoooo duuuugeeee pauzeeee 🙁

Danger Crue Entertainment
www.dangercrue.com
www.myspace.com/girugamesh

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime