Tužan dan za punk rock! Etiketa Fat Wreck Chords je objavila šokantnu vest da je Toni Slaj, dugogodišnji frontmen benda No Use For A Name preminuo. Trenutno nema nigde detaljnijih informacija koji je razlog smrti, iako se tu i tamo na internetu mogu pronaći sporadični natpisi, ali sve je to u domenu pretpostavki. Dok se neko zvanično ne oglasi, ja ću samo preneti ono što je Fat Wreck objavio na svom sajtu:

Veoma smo tužni što moramo da se zauvek oprostimo od Tonija Slaja iz No Use For A Name. Danas smo primili poziv gde smo saznali da je preminuo i jedino što možemo da vam kažemo jeste da smo potpuno razoreni. Izgubili smo neverovatan talenat, izuzetnog prijatelja i oca, jednog od najvećih.

Fat Mike takođe nije skrivao tugu i razočarenje: Jedan od mojih najdražih prijatelja je otišao prerano. Kao jedan od omiljenih tekstopisaca veoma ćeš mi nedostajati.

Toni Slaj je imao 41 godinu. Iza sebe je ostavio suprugu i dve male ćerkice. Što se tiče njegove karijere, ona je počela 1989. godine i do danas je uradio 9 albuma i nekoliko EP izdanja sa No Use For A Name, kao i dva solo splita sa Joey Cape-om iz Lag Wagaon. Takođe je sa njim bio član benda Scorpios, gde su svirali i Džon Snodgras i Brajan Valstrom.

Najdublje saučešće porodici i prijateljima Tonija Slaja.

 

1 komentar

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime