Prijava Registracija

Prijavite se na sajt

Korisničko ime
Šifra *
Zapamti me

Napravite nalog

Polja (*) su obavezna.
Ime
Korisničko ime
Šifra *
Potvrdite šifru *
E-mail *
Potvrdite email *
Captcha *
RELOAD_CAPTCHA

S.U.S. - Za tvoje dobro

374
Kreirao/la Oresh
Kreirano 19. 04. 17.
251 voljenih, 225 nevoljenih

Description

Beogradski punk’n’roll mornari S.U.S. objavili su spot za pesmu “Za tvoje dobro’’, koji je ujedno i drugi video singl sa albuma „Slepi putnik”
Posle možemo slobodno reći četvorominutnog filma koji je urađen na temu teksta pesme „Ja putujem“ susovci su nam ovog puta spremili satiričnu priču koja je blago rečeno škakljiva u sredinama kao što je naša.
Dok sveštenik isteruje đavola iz benda koji peva protiv političara, sam političar se smeška i zabavlja dok ih sluša sa svojom švalerkom. Tu su još i razočarani bivši vojni oficir i pijani otac kojima jedino ostaje da utonu u flašu, a niko ni ne primećuje perverznjaka koji sve to posmatra iz prikrajka.
Sama pesma naravno sama po sebi kritički opisuje sve pomenute likove iz spota.
       
Režija: Andrea Petrović, montaža: Branimir Živković i Andrea Petrović dok su za kamerama bili Magdalena Stanković, Stefan Tasić i Dule Jelen.

Bend SUS ovim video singlom promoviše album „Slepi putnik” koji izlazi pod etiketom Odličan hrčak i koji će uz digitalno izdanje izaći i na vinilu, a bend uskoro uz beogradsku promociju albuma čeka i turneja po Italiji, Hrvatskoj i Sloveniji.


 

Back to Top
JoomlaMan