Prijava Registracija

Prijavite se na sajt

Korisničko ime
Šifra *
Zapamti me

Napravite nalog

Polja (*) su obavezna.
Ime
Korisničko ime
Šifra *
Potvrdite šifru *
E-mail *
Potvrdite email *
Captcha *
RELOAD_CAPTCHA

Maligno (Meksiko) u Svilajncu

Udruženje građana Rođen negde dole nastavlja realizaciju svog projekta Igra Šarma uz Ritam Bluza čiji je pokrovitelj Opština Svilajnac. Ovog puta rokeri i žitelji Svilajnca će prvi put biti u prilici da ugoste rok muzičare sa drugog kontinenta, jedan od najboljih metal bendova Latinske Amerike, Maligno iz Meksika. U okviru njihove evropske turneje, na kojoj će pored Srbije nastupiti u Španiji, Hrvatskoj, Mađarskoj i Rumuniji. Gosti iz meksičke savezne države Novi Leon i tamošnjeg velikog grada Montereja, nastupiće u Svilajncu u subotu, 28.oktobra sa početkom od 21 sat, mesto dešavanja je Lobi Bar. Lokalna podrška je rok grupa The Ripple. Ulaz je donacija (preporučeno 200 dinara)
Pozivi da im MALIGNO gostuje na njihovim turnejem po Meksiku, od strane Metalike 2010 godine, a kasnije i gostovanje na turneji Iron Maiden 2011, su garant za vrhunsku svirku i neprocenjivi doživljaj, koji ne smete propustiti!!

Maligno je osnovan 2005. godine u Monterrey, Meksiko, od 5 muzičara s dugogodišnjom karijerom na meksičkoj i međunarodnoj sceni, sa jedinom željom da se vrate samim korenima stoner rok - metal muzike. Počeli su kao tribjut Black Sabbath, da bi kasnije razvili svoj muzički izraz i krenuli da stvaraju svoje autorske pesme. Svoj prvi album Maligno objavili su 2006 za etiketu Iguana & Asenath records koji im donosi pozitivne kritike u Meksiku i opšte pohvale od strane rok medija Severne i Latinske Amerike. Pozivaju ih da sviraju na najvećim festivalima u Meksiku što je kulmiliralo pozivu legendarnih Guns N Roses da im budu predgrupa na njihovoj turneji po centralnoj Americi. Godine 2008. bend za istog izdavača (Iguana & Asenath Records) objavljuje svoj drugi album Universevil za koji produkciju potpisuje jedan od najvažnijih producenata USA, koji je sarađivao sa brojnim umetnicima svih muzičkih žanrova (Run DMC, Fleetwood Mec, The Chemical Brothers, Pete Townshend), njujorčanin Alan Douches. Album dobija izuzetne kritike i ulazi u TOP 10 izdanja po izboru magazina Rolling Stone za oblast Latinske Amerike. Maligno dobija pozive da nastupa na najvažnijim festivalima u Meksiku, poput MAQUINARIA FEST gde dele binu sa MARYLIN MANSONOM i SLAYER i pozive od velikana ovog muzičkog žanra da im gostuju na njihovim turnejama. Koncerti sa Metallikom na njihovoj turneji Mexican leg of the Death Magnetic 2010 a kasnije i turneji Iron Maiden u Meksiku na Final Frontier 2011 . Maligno tokom karijere prate brojna priznanja i nagrade, kritika ih svrstava među najbolje metal bendove Latinske Amerike, uživajući sve veću popularnost na metal sceni ovog kontinenta. The Funeral Domine, je njihov treći album objavljen 2013 i poslednji specifični Mundo Ciego iz 2015, koji je ceo otpevan na španskom jeziku.


JoomlaMan