Prijava Registracija

Prijavite se na sajt

Korisničko ime
Šifra *
Zapamti me

Napravite nalog

Polja (*) su obavezna.
Ime
Korisničko ime
Šifra *
Potvrdite šifru *
E-mail *
Potvrdite email *
Captcha *
RELOAD_CAPTCHA

Critical Solution Revisited pobedili na oktobarskoj listi

Niški metal bend Critical Solution Revisited je u vrlo uzbudljivoj završnici uspeo da odnese pobedu ispred beogradskih rokabili heroja benda PSI. Oni su pobedili sa pesmom Drive. Inače, nišlije nisu nov bend, a bolji poznavaoci domaće scene ih se sećaju još sa sredine dvehiljaditih, ali su iza sebe ostavili samo par demo snimaka. Posle raspada 2008. nismo baš očekivali da se vrate, ali eto ove godine su izbacili singl Drive, koji ste sa gomilom svojih glasova lepo primili. Ostaje da se vidi da li je ovo bila avantura sa samo jednim singlom, ili će u budućnosti izaći i neki EP/album.

Treba svakako ovde spomenuti i beogradski rokabili bend PSI, koji su sa pesmom Tu gde zvoniš osvojili srca mnogih ljubitelja starog rokabilija. Ekipa koju čine zaista prekaljeni muzikanti (Jovandeka - Čikine bombone, Dane - Issues of Life i Terza - S.U.S / Potres) su za kratko vreme pobrali aplauze svih zaljubljenika u ovakav zvuk, a nažalost njima već drugi put izmiče pobeda za mali broj glasova. Naravno, ova lista i nije napravljena zbog toga, već zbog promocije nove muzike, a meni je prosto drago da ovakav bend postoji.

Evo i kako je proteklo glasanje. Pobednička pesma je niže, pa je preslušajte. Critical Solution Revisited i pesma Drive će se naći za nekih mesec i kusur dana na godišnjoj listi, na kojoj treba da izabere još dve pesme, sa novembarske i decembarske liste.

Doghouse - Drone - 10 glasova
Neprijatelj prelazi zeku - Aleksandar - 7 glasova
KontraS - Frankfurt - 68 glasova
PSI - Tu gde zvoniš - 582 glasova
Stuttgart Online - Ljudi - 6 glasova
Razočarenje - Budućnost ni u čemu od reči - 15 glasova
Critical Solution Revisited - Drive - 619 glasova
Josip A Lisac - Generacija - 0 glasova
FC Apatride UTD - Big Bang - 24 glasova
Eleven - Miholjsko leto - 6 glasova
Guzva u 16ercu - Ne daj me - 4 glasova
Katabazija - Krof - 0 glasova

JoomlaMan