Ludak u razvoju u studiju

59

Kragujevački pank rok bend Ludak u razvoju je već neko vreme u studiju gde vredno spremaju svoj novi materijal koji se željno iščekuje. Nedavno se iz studija javio pevač Cipi, koji je dao neke svoje impresije povodom studijskog rada i novog albuma:

Ej, pozdrav svima… Cipi je. Dugo se nismo javljali, nismo hteli da davimo, niti da gušimo, jer nismo ni imali nešto puno za reći, a FB je postao jako intenzivno mesto, puno kojekakvih davilica i davioca… Poslednjih skoro pola godine smo proveli u studiju, u Kragujevcu. Nismo nigde nastupali, niti putovali, jednostvno se povukli i krenuli studiozno i temeljno da radimo na našem novom izdanju, koje će se sigurno pojaviti do kraja godine, ako ne i pre. Siguran sam da će vas podilaziti žmarci, kao što se mi sada sečemo dok materijal preslušavamo kroz kontrolne zvučnike Wild Cat studija, i za šta već sada imam utisak da je veće od nas samih, dozvoljavam sebi da na trenutak budem subjektivan i neskroman. Ekipi se na snimanju vokala, kao i samoj produkciji priključio i Milan Radojević, vama poznatiji kao Miki Six Pack, tako da je ekipa jača za još jednog iskusnog igrača. Imamo ime albuma, omot je završen, pesama će biti 9 ili 10, uskoro ulazimo u proceduru oko prvog singla i spota za isti. Držite nam palčeve i poželite nam sreću. Pozdravljam vas u ime cele ekipe i vidimo se uskoro!!!

Miki Pack se na ovo nadovezuje:
Mrtva priroda – portret našeg vremena i ostali stihovi koje sam prepunog magacina duše doneo iz Kragujevca, tačnije iz studija Wild Cat. Da, LUR je priveo snimanje albuma kraju, a meni pada na pamet da napravim džepni priručnik, da ne kažem „manual“ bavljenja muzikom, postojanja na sceni i snimanja albuma u Srbiji za neke mlađe koji bi ovo pročitali. „Potrebna četiri čvrsta ortaka, četiri delije koji su odlučni da istraju u svojoj nameri, a da pri tom nikome ne puše. Potrebne i njihove divne majke i bake koje prave hranu šampiona (gulaš, punjenu papriku, pasulj..) jer treba i da se pojede kad se peva i stoji na nogama 12 sati dnevno (Cipi Milos Stefanovic će se složiti 100%). Potrebno i međusobno poštovanje, bez obzira na to ko je mlađi a ko stariji. Potrebna i ekipa da bleji ispred i kezi se od sreće jer smo naboli pravi bek vokal. Pored navedenog, potreban i talenat… Inače ne pokušavajte ovo kod svoje kuće.

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime