Veoma popularni beogradski rokabili bend PSI su ubedljivo pobedili na poslednjoj mesečnoj listi za 2017. godinu. Oni su osvojili više od polovine vaših glasova i sa ukupno 511 glasova se plasirali na godišnju listu. Iako su do polovine trke zaostajali za bendom D ZOO, furiozan finiš ih je torpedovao i sasvim zasluženo su poneli epitet najslušanijeg benda decembra. PSI su učestvovali sa pesmom Napred Nazad. Takođe treba izdvojiti i D ZOO koji su osvojili 254 glasova.

PSI su bend koji privlači pažnju u poslednje dve-tri godine. Sastavljeni su od veterana beogradske scene: Jovandeka (Čikine Bombone), Dane Ćeranić (Issues Of Life, JuJu Hands, Youth Crew All Stars…) i Captain Terza (SUS, Potres, 888, Antifrizz…). Pevanjem na maternjem jeziku su obezbedili širi krug publike, koliko god to nekima sad zvučalo kontradiktorno, ali nema puno rokabili/sajkobili bendova kod nas, a na engleskom jeziku ih ima na hiljade i zaista je teško izdvojiti se. PSI su to uspeli za kratko vreme, a nekoliko singlova/spotova su privukli veliku pažnju.

Evo i kako je proteglo glasanje. Bacite pogled na pobedničku pesmu i obavezno glasajte za svoje favorite na godišnjoj listi!

Psi – Napred Nazad – 511 glasova
Repetitor – Ako te ikada – 16 glasova
Spunk – Ponor – 11 glasova
Crvi – Istinepostoje – 3 glasa
The Filters – Extended play – 3 glasa
D ZOO – Zemlja ničega – 254 glasova
Park – Marina – 10 glasova
Neprijatelj prelazi zeku – Ostani budan – 10 glasova
Doghouse – Hope – 11 glasova
KBO! – Divan san – 9 glasova
Despotic Bullet – Scars Remain – 0 glasova
Pogonbgd – Haos je život moj – 11 glasova

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime