Dejvi Havok i Džejd Padžet iz Afi osnovali sXe hardcore bend

60

Iako je je bend osnovan još u martu, tek sada je postao aktuelan. XTRMST je strejt edž hardcore bend koji su osnovali pevač benda AFI Dejvi Havok i gitarista Džejd Padžet. Oni će svoj debi album izdati 18. novembra za Dim Mak Records. Prvi singl za pesmu Conformist izlazi za par dana, a pesmu Words For The Unwanted preslušajte na strimu ispod.
https://soundcloud.com/xtrmst-xtrmst/words-for-the-unwanted

Evo šta je Havok rekao o svom novom projektu:

Džejd i ja smo godinama pričali da napravimo strejt edž hardcore bend. Počeli smo sa demo snimcima još 2012. godine i odabrali ime XTRMST zato što savršeno predstavlja poruku sa albuma. Strejt edž pokret nije umeren, već je baziran na nepobitnim objektivnim istinama.

Padžet, koji je producirao album se nadovezuje:
Strejt edž filozofija je nešto što je mene i Dejva privlačilo još od mladih dana. Vukli smo koncepte i idealne koji su bukvalno strani u modernom društvu. Kao i svaka druga podkultura na kojoj smo odrasli, bila je u suprotnosti sa 99% ljudi oko nas, što je nešto što smo morali da prihvatimo. Pošto smo sXe već 20 godina i ujedno i muzičari, prirodno je da ta idelogija nađe put ka muzičkom izražavanju.

Evo i liste pesama:

01 – “Words For the Unwanted“
02 – “Conformist“
03 – “Social Deathplay“
04 – “Merciless“
05 – “Exterminate“
06 – “Sharper“
07 – “Extremist“
08 – “The Breed“
09 – “Humanity“
10 – “The Way“
11 – “Swallow Your God“
12 – “Dirty Nails“
13 – “Juliets“
14 – “Coward Bow Your Head“

Prethodni članakThe Dillinger Escape Plan x Jarren Benton – Rage
Sledeći članakSeaway – Your Best Friend

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime