Atinski pank rok sastav King Medicine, novosadski heroji pop panka Shoplifters i beogradski The Phonerings pozivaju vas na emo-pank ugođaj koji će prirediti nastupom u klubu Jazz Bar Centar (Knez Mihailova 6, III sprat) u petak, 12. februara od 22 časa.

King Medicine će tom prilikom predstaviti pesme sa EP izdanja VoyageThe Mind is Set. Dinos, Savas, Gre i Panos dolaze iz jugoistočne Atine i izvode melanholični amalgam pank i indi roka, uz nezaobilazan osvrt na nasleđe melodičnog hardkora. Beograd posećuju po prvi put, u okviru evropske turneje, a nastupiće i u Novom Sadu, Lazarevcu i Velikoj Plani.

Novosađani Shoplifters već nekoliko godina privlače pažnju ljubitelja pop-panka i koledž roka. Nedavno su objavili spot sa numeru Smile sa istoimenog EP-a, kojem su prethodili EP split ploča sa američkim White Flag, izdata u SAD i Nemačkoj i album A Fresh Start. Ispovedna, topla i podsticajna lirika momaka iz Novog Sada sjajno se uklapa u njihove himnične hitove.

Beogradski sastav The Phonerings predstaviće pesme sa predstojećeg izdanja radnog naziva Osam pesama, prvog albuma ovog benda, ponovo aktivnog nakon nekoliko godina pauze. Krajem prošle godine, novo izdanje su najavili singlom Around.

Koncert organizuje Zmrzlina Booking, a karte će moći da se kupe na ulazu po ceni od 250 dinara.

Više informacija o bendovima:
, https://kingmedicineband.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/shopliftersi, http://shoplifters.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/thephoneringsband, http://thephonerings.bandcamp.com/

 

Prethodni članakFrank Turner – Mittens
Sledeći članakA Time To Hope – Sweet T

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime