Harley Flanagan izbo nožem nove članove Cro-Mags

63

Kakav haos u petak u Njujorku, na koncertu benda Cro-Mags! Oko osam sati uveče, osnivač i bivši basista benda Harli Flanagan je uleteo u VIP ložu Webster Hall-a u Njujorku, praveći paniku među ljudima:

Neko je vikao: „Pazite! Ima nož!“, govori očevidac Dejv Gustav. „Nastala je ludnica“.

Probijajući se kroz masu, Flanagan je došao do bekstejdža gde je napao i lovačkim nožem isekao članove benda Vilijama Berarija i Majkla Kuisa. Berarija je ujeo za vrat. Tada je reagovalo obezbeđenje i uspelo da ga savlada, pre nego što je još nekog povredio. Po rečima ljudi koji su se tu zatekli „krvi je bilo na zidovima, po stolovima i po podu“.

Svi povređeni su smešteni u bolnicu sa ranama koje nisu opasne po život. Flanagana čekaju dve teške optužnice sa pokušaj ubistva. Ceo koncert je otkazan, a trebali su i Sick Of It All da sviraju.

„Ruke su mu bile u lisicama, ali on i dalje nije propuštao da svima pokaže srednji prst“, svedoči Džastin Branan o trenutku kada je policija izvodila poludelog Flanagana iz koncertnog prostora.

Da podsetimo, bend se nedavno ponovo okupio, ali Flanagana niko nije pozvao da se vrati u bend. Za sada se niko od bivših i sadašnjih članova benda nije zvanično oglasio šta je Flanagana nateralo na ovaj čin, ali stoji činjenica da su uvek postojale jake tenzije između njega i drugih članova u vreme dok su svi bili u bendu.

Prethodni članakMute – To Be With You
Sledeći članakEmmure – MDMA

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime