Hitman: priča se završava 19. maja

93

Ono što su mnogi znali već neko vreme, sada je dobilo i zvaničnu potvrdu. Hitman će ove godine, tačnije 19. maja, održati svoj oproštajni koncert, a čast da se nađu na istoj bini će imati Tibia i Through These Eyes. Ne sumnjam da će ovo biti istinski spektakl i samo je pitanje da li će svi koji žele da prisustvuju moći da dođu do karte, jer verujem da će zainteresovanih biti daleko više od prostora koji nudi klub Gun. Evo i zvaničnog saopštenja benda:

Posle 18 godina postojanja i jako lepog druženja sa mnogim ljudima koje smo upoznali tokom naše avanture, na osnovu spleta okolnosti i stvari koje nam se događaju u privatnim životima, došlo je do toga da odlučimo da prestanemo da sviramo. Mi smo oduvek bili bend koji se trudio da da 100%, a pošto to nažalost nije više moguće, smatramo da je to najpoštenije prema vama koji nas volite i nama koji smo tokom proteklih 18 godina postali mnogo više nego drugari koji sviraju zajedno u bendu! Bilo bi nam jako drago videti vas sve jos jednom na tom koncertu!!!

Da podsetimo, Hitman je jedan od dugovečnijih bendova na beogradskoj hardcore sceni i postoje još od 1994. godine, ali članovi ovog benda su na sceni aktivni još od osamdesetih godina. Iza sebe imaju tri veoma uspešna studijska albuma i split sa Last Hope, kao i učestvovanje na velikom broju kompilacija. Pored gomile koncerata koji su odžali u Srbiji, svoju briljantnu karijeru su prošle godine začinili i veoma zanimljivom turnejom po Zapadnoj Evropi.

Prethodni članakLemuria „Pleaser“ – Official Video
Sledeći članakDonots – Wake The Dogs

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime