Popularni punk rock bend iz Bačkog Petrovca Lude Krawe su posle 18 godina došli do kraja svog puta. Momci će se još jednom popeti na binu 30. avgusta 2014. i razveseliti publiku u klubu Trezor u njihovom rodnom mestu. Ako ste blizu, voljni i željni da ih vidite još jednom, definitivno skoknite u srce Vojvodine. Bend je povodom ovog koncerta izdao i saopštenje:

Minuti kao sati, kao godine prolaze, kaže stara narodna. Prođoše godine i taman kad smo postali punoletni shvatili smo da smo zreli za penziju. Kad malo bolje razmislimo, a retko to zaista činimo, možda bi to mogao biti model kojim bi čitavo naše društvo trebalo da krene? Sve drugo je stari refren koji nikom ne treba.
Šta bi bilo najbolje da priredimo svima koji su bili uz nas tokom tih 18 godina? Šta drugo nego ispraćaj u penziju, događaj koji će svima koji dođu izmamiti suzu radosnicu, jer najzad nas više neće gledati kako se lomatamo po svakojakim binama.Zbog toga vas u stvari pozivamo da prisustvujete istorijskom događaju, jednom od onih o kojima ćete u stolici za ljuljanje pričati deci i unucima. Kada vas jednog dana budu pitali po čemu ćete pamtiti 2014. godinu, vi se nećete setiti ni poplava, ni lažnih doktorata, ni Beograda na vodi, a bogami ni ženidbe Đokovića Novaka. U glavi će vam samo biti uspomena na 30. avgust 2014. i naš oproštajni koncert u klubu „Trezor“ u Bačkom Petrovcu. I po koju suzu koju ste tada pustili i o kojoj smo već nešto rekli. Stoga bismo voleli da vas bude više od 50 te večeri, ali ako i ne bude tako, nećemo se ljutiti. Neka bude kako biti mora.
Vole vas vaše Lude Krawe

Momci, svaka čast za sve što ste do sada pokazali, pamtićemo vas kao bend koji je domaću melodičnu punk rock scenu podigao na svetski nivo.

Prethodni članakSlayer se vraćaju u studio
Sledeći članakPreminuo Tim “Rawbiz” Williams iz Suicidal Tendencies

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime