Predstavljamo bend: Napalm Job

42

Napalm Job, pank oi! bend iz Beograda, izdali su krajem 2020.g. svoje treće izdanje, EP pod nazivom Kaži odjebi kome hoćeš. EP sadrži 6 pesama, od kojih je jedna obrada Zabranjenog Pušenja (Put u središte rudnika). Bend u narednom periodu planira učešće na jednoj kompilaciji, sa svojim novim pesmama. A kad okolnosti dozvole, uslediće koncertna promocija.

Napalm Job su osnovani 2019.g. U decembru iste godine, izbacuju svoj prvi album Love the smell of…Napalm Job. Album sadrži 8 kratkih, brzih, pesama s kojima bend privlači pažnju pank publike. Posebno se izdvojila pesma Državi se jebe za nas, za koju je snimljen i spot. Izbačen je još jedan spot za pesmu Jebeno Ništa. Bend održava nekoliko uspešnih koncerata u Beogradu i vredno radi na novim pesmama. Već u maju 2020.g. izbacuju drugi album pod nazivom Smells like…Napalm Job. Album sadrži 10 žestokih pesama, produkcijski bolje snimljenih nego prvenac. Uprkos vrlo skromnoj reklami, mnogi pankeri (ali i korovci i metalci) prihvataju bend i širi se baza fanova.

Krajem 2020.g. Napalm Job izdaju EP Kaži odjebi kome hoćeš. Produkcijski i muzički, ovo je najzrelije i najbolje izdanje benda, za vrlo kratko vreme, EP dobija mnoge pohvale. Tektovi su direktni, bez okolišanja i uvijanja opisuju ludo vreme u kojem živimo, ukazuju na život i probleme običnog čoveka.

Napalm job čine dobro poznati muzičari sa beogradske punk/oi scene:
Vokal – Vajagić (Trula Romansa, Miki Pirs, Birtija)
Bas – Dime (PogonBgd)
Gitara – Ive (Trnje)
Bubnjevi – Steva

Bend možete zapratiti na:
https://www.facebook.com/napalmjob
https://napalmjob.bandcamp.com/

Prethodni članakFiskalni račun – Momci iz Zelene ulice
Sledeći članakThe Shejvers – Obsession

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime