Bendovi SUS i TDM ove godine odlaze na dug put po evropi. Obići će Sloveniju, Švajcarsku, Nemačku, Holandiju, Češku i Mađarsku. Mornari iz SUS-a već ko zna koji put putuju po evropi dok će TDM praktično već posle prve svirke na domaćem terenu zasvirati po inostranstvu.

Bend S.U.S. su beogradska turbojugend ekipa. Dolaze drugi put u goste, sviraju fuziju punk rocka i garažnog rocka. Specifični su po svojoj mornarskoj “uniformi”, žestokim live nastupima uz po malo i pirotehnike, kao i tome što je glavni vokal bubnjar. Iza sebe imaju više evropskih turneja. 2010. godine je izašao prvi album Brend imaginarne revolucije, izašli su na kompilaciji sa obradama benda Novembar Tako mlad i tako čist i kompilaciji obrada britanskih bendova Influences sa pesmom Neat Neat Neat a drugi album Slepi putnik je izašao na vinilu početkom 2017. godine.

TDM je pank-rok sastav iz Beograda. Čine ga tri prijatelja, kojima je bilo krajnje vreme da naprave zajedno bend jer se druže i vole sto godina, a uz to sviraju po bendovima trista godina. Pošto im je muzika nužnost, pa i terapija, pesme su im brze, energične, kao ljubav i život, o kojima najčešće pevaju, pa se može reći da zapravo sviraju autentični love core. Ako ih čujete i vidite, a ranije ste voleli grupu Krš, sigurno će vam biti zabavno, đuskaćete i prepoznati pesme koje su dobile novo ruho. Melodija i ritam će vas svakako voditi. Objavili su jedan DIY album pod nazivom Ljubav je…, trenutno dostupan na kaseti i cd-u a izašao je i video singl za numeru Mi. Želja im je da sviraju zauvek, te su koncertno sve aktivniji!

Prethodni članakReal Sickies – Not A Lifer
Sledeći članakGreen Day – Father Of All…

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime