To Masturbate or not That is the question?!?

92

Svakodnevna tema tinejdžerskog života… Dotični urednik, recenzent, novinar, glavni smarač, dotičnog lista, novina, magazina, časopisa, fanzina me skoro pola godine davi da napišem nešto o masturbaciji ili (ako vam je lakše) – drkanju. Konačno sam dobila inspiraciju i počela… Sve ovo je trebalo da se zove Masturbacija – što da ne, mada, čini mi se ni ovaj naslov nije loš… Znači da počnem… masturbacija. Uzela sam Vujaklijin rečnik i pod masturbacijom našla onanisati; pošto tu nije nešto više i temeljnije objašnjeno šta to znači raspitala sam se i saznala… Drkati, bacati majmuna u nesvest, šetati nožicu, šaltati, drviti, pričati sa Micom Levicom ili Desankom Šakić (znate ih svi, verovatno, dosta dobre devojke), ljuštiti bananu, čačkati mečku, šajbati, masiranje mokraćnog kanala… Milion izraza za najlepšu stvar na svetu!

masturbacijaPošto je u našoj zemlji kriza, nema se para i sve to, vibratori i slična pomagala su suviše skupi, pa devojke moraju da pribegavaju korišćenju raznoraznih pomagala. Ko zna da te gluposti nisu toliko skupe možda bih i ja imala koji… Znači, ili je skupo ili nema gde da se nađe, a i da ima (u bližoj okolini) i da nisu skupi (kao cigare) sumnjam da bi neka od nas imala muda da ode u dragstor i kaže: Molim vas, daćete mi onaj levi, vibrirajući, sa tufnicama i ako vam nije problem da stavite i rezervne baterije… Znači, zbog svega toga, koriste se raznorazna pomagala koja se nalaze vama na dohvat ruke! Na primer, to su olovke, hemijske, flomasteri (najbolji su markeri), sveće, tuševi i ko će ga znati šta još… ženska mašta radi svašta. Ako ste kreativni, napravite sopstveni vibrator (dimenzije 20/18, f30). Ukrasiti po želji.

Najbolje mesto za obavljanje dotične radnje je krevet ili kada; počinje sa nežnim milovanjem celog tela, spuštanjem ruku (ili bilo kog drugog od nabrojenih pomagala) naniže i najlepši čin može započeti. To je najlepša stvar na svetu za koju ti niko nije potreban. Zamislite samo, kada se sve to završi, kad konačno svršite sa tim, niko vas neće pitati kako vam je bilo, nećete dobiti nijednu polnu bolest ili infekciju (triper, sifilis, gonoreja, SIDA), niko vas neće pitati da li i vama bilo dobro kao njemu (ili njoj), da li želite opet da se volite sa dotičnim (uvek možete promeniti olovku, hemijsku ili flomastere) i što je najvažnije posle onoga nećete ni sa kim morati da delite svoju cigaru!

Od drkanja se ne dobijaju žuljevi i bradavice po rukama, ne oslepi se, neće vam ruke odlakaviti i neće vas karati mila Boga. Zato, nastavite i dalje sa drkanjem i što ja uvek kažem bolje jednom drkati, nego se celu noć jebati.

Voli Vas Vaša Đana

* Kolumna originalno objavljena u Get on the Stage #3, marta 2000.

Prethodni članakThe Bouncing Souls / Pete Steinkopf
Sledeći članakMisfits

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime