Zrenjaninski bend Madresi objavio je albumčić pod nazivom Za neodrasle. Album se nalazi na novom youtube kanalu benda Madresi neodrasli, a uskoro će se pojaviti i na mnogim drugim online muzičkim servisima. Za pesme Uši para ta gitara, Gicka licka, Vuk samouk, Kralj magare, Sale hvata zjale i Babaroga za penziju, urađeni su animirani spotovi, dok je za pesmu TO Teatar snimljen spot u kome glume deca polaznici dramskog studija TO Teatar. Pesma Rudolf je od ranije poznata publici i spot za nju je snimljen u stop motion tehnici.
 
Baš smo se zabavljali i uživali snimajući ove pesme, a pogotovo radeći animacije što za nas predstavlja jedno potpuno novo i divno iskustvo. Moguće je da smo negde u podsvesti imali potrebu da budemo jedni od onih koji će najmlađima približiti gitarski zvuk– rekli su nam Vladimir Maksimović gitarista i pevač i Nenad Ivanić bubnjar benda.
 
U narednom periodu od zrenjaninskih Ramonsa možemo očekivati novi singl i novi spot, a 26.avgusta i nastup na ZROK festivalu u Zrenjaninu.
 
Prethodni članakNOTHING SACRED – Need To Breathe
Sledeći članakPunk Rock Holiday 2.3

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime