Činilo se da Strung Out ima jednu od najstabilnijih postava (uz verovatno NOFX), ali ovih dana se dešava promena i u njihovom taboru. Naime, dugogodišnji bubnjar Džordan Burns (došao u bend još pre prvog izdanja za Fat Wreck Chords 1993. godine) je napustio bend, mada ostaje nejasno iz saopštenja benda da li su ga šutnuli, ili je sam otišao. Pokušaću da prevedem što bolje mogu šta je sam bend rekao:

Svim našim prijateljima,
sledeće godine slavimo 30 godina postojanja benda. To je izuzetno dostignuće za bilo kakvu vezu, a kamoli za bend. Uvek smo bili ponosni na tu činjenicu. Bili smo dugo zajedno i pravili muziku. To nas je oduvek inspirisalo. Kao i svaki brak, moramo da se odnosimo jedni prema drugima sa iskrenošću, a poštovanje je najvažnija stvar. Strast, žrtva i ponos svakog od nas, to je od escencijalne važnosti, jer smo mi celina, bend. Kada se ove veze pokidaju, stvari više nisu iste kao pre. Ponekad je potrebno radi opstanka da se promene dese.

Strung Out bi hteo ovom prilikom da zvanično objavi da se rastajemo sa bubnjarom Džordanom Burnsom, koji je sa nama bio više od dvadeset godina. Idemo ka novom periodu sa dubokim osećanjem zahvalnosti i olakšanja. Ne možemo biti zahvalniji na svemu što smo zajedno postigli. Ponovo smo braća. Želimo da svi fanovi Strung Out znaju da je ovo bilo u najboljem interesu benda. Želimo Džordanu sve najbolje i obećavamo mu da ćemo lesticu kvaliteta podići za još neki nivo!

Malo politički, rekao bih. Ko zna šta se tu ustvari desilo, ali realno nije ni bitno. Jedna era se završila. Novi, trenutni, bubnjar će biti RJ Šenkl iz benda Runaway Kids, i on će ići sa bendom na predstojeću turneju sa Pennywise. Ostaje pitanje da li je on samo privremeno ili trajno rešenje.

3 Komentari

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime