Eh, koliko je ljudi ludovalo krajem devedesetih za nju skulom i perjanicom ovog žanra američkim bendom Earth Crisis. Ovo spominjem zato što se bend vraća u te dane sa novim EP-jem, koji će imati četiri pesme, od koje su dve do sada neobjavljene, napisane još pre prvog albuma Destroy the Machines, kao i dve sa debija koje su ponovo snimili.

Mislimo da su pesme sa Destroy the Machines i dalje jake i bitne, dve dekade kasnije. Oduvek smo želeli da ih ponovo snimimo, i shvatili smo da je dvadesetogodišnjica od tog izdanja idealna priika. Naša namera nije da obrišemo originalne verzije, već da pružimo drugačiji osećaj, snagu i čistoću, upravo ono što ove pesme i zaslužuju. Takođe smo odlučili da snimimo i dve pesme koje imamo na demo snimcima, jer smatramo da će se ljudima sigurno svideti da ih čuju! U pitanju su pesme Behind The Mask i Time Of Strife.

Earth Crisis će izbaciti EP The Discipline 19. maja za etiketu Bullet Tooth Records. U međuvremenu će objaviti novi album Salvation of Innocents i to za Century Media, a zvaničan datum izlaska je 8. mart.

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime