Kad je zvanično, neka bude zvanično! Legendarni kalifornijski bend Good Riddance se konačno nalazi u studiju posle devet sušnih godina. Kao i svaki prethodni album, izaći će za Fat Wreck etiketu, koja ne skriva oduševljenje povratkom jednog od svojih najboljih bendova. Evo i šta su rekli tim povodom:

6. novembar 2014, prvi put nakon 9 godina… Good Riddance su u studiju. Ovi pank rok/hardkor heroji iz Santa Kruza su se ponovo našli sa producentima Bilom Stivensonom i Džejsonom Livermorom (Descendents / The Blasting Room studio), koji su zaslužni za više od pola diskografije Good Riddance. Ovo je prvi album nakon ponovnog okupljanja 2012. godine. Protekle dve godine su proveli svirajući uživo, dokazujući se sebi i fanovima da su i dalje značajna muzička snaga, bend čiji katalog odličnih pesama nikada ne dolazi u pitanje. Sa neskrivenim odobravanjem obožavalaca i naoružani kreativnošću, osmi album Good Riddace, koji je ne tako davno izgledao kao nemoguća misija, sada polako postaje nužnost za bend koji nikad nije sedeo na lovorikama i uživao na konto stare slave. Kada su zatekli sebe psihički i kreativno ispražnjene 2007. godine, odlučili su da prekinu karijeru benda, umesto da ne pružaju više sto posto u stvaranju nove muzike i nastupima uživo. Sada su skupili novu energiju posle petogodišnje pauze i dve godine pažljivo planirali novi album. Ras Renkin, Luk Pabić, Čak Plet i Šon Selers su klasična Good Riddance postava koja je spremna da danas, prvog dana snimanja, da sve od sebe u Motor studiju u San Francisku i snimi nove pesme koje jebeno ne možemo da dočekamo da čujemo.

Da samo kažem da će ovo biti jedan od mojih favorita 2015. godine, kada nas možda očekuje još par spektakularnih povratničkih albuma. Bitna godina je pred nama!

Prethodni članakSenses Fail sledeće nedelje počinju snimanje novog albuma
Sledeći članakFat Mike izudarao fana na certu u Australiji

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime