Incomplete pobednici junske liste

69

Dobro je poznato je da je leto period kada je većina vas napolju, a malobrojni se zajebavaju na internetu. Ipak, sasvim solidan broj vaših glasova na junskoj listi, koju je na kraju sasvim ubedljivo osvojio pank bend Incomplete sa pesmom Mali čovek. Sa gotovo 50% vaših glasova, Beograđani nisu imali problem da pobede, a iza sebe su ostavili Hornsman Coyote i Progres, kao jedine bendove koji su osvojili neku veću količinu glasova.

Bend Incomplete inače ima novi EP Novi Svet koji je izašao za Life As A Dream Records. Nastali su 2003. kao trio. Sa uticajima punk rock zvuka, pogotovo melodičnog kalifornijskog, ali i alternativnog i grunge pretočenog u tekstove na srpskom. Kičmu benda čine Barbara i Nikola koji se smenjuju na vokalima. Sa prvim bubnjarem Bogdanom snimaju dva demo albuma Incomplete 2004. i Ja ih ne čujem 2005. Sviraju po Srbiji i to uglavnom po Beogradu, Obrenovcu, Kragujevcu, Novom Sadu, Požegi, Kraljevu… Novi bubnjar Vaske dolazi u bend 2007. i sa njim objavljuju ubrzo 2008. album Ne budi me. Slede svirke po raznim festivalima, komšiluku, sa stranim bendovima. 2012. izlazi EP IV koji nagoveštava neke nove ideje iako se bend i dalje drži čvrstih punk rock korena i tekstova na srpskom. Godinu nakon bend dolazi Taske koji upotpunjuje zvuk na drugoj gitari i back vokalima. Nažalost bend se razilazi sa bubnjarem i nastaje pauza od 2,3 godine. Za to vreme Barbara se posvećuje svom drugom bendu Replicunts, a Nikola Technicolor Lies sa kojim dosta sviraju i snimaju. 2017. u bend dolazi bubnjar Damjan koji je duže vreme živeo u Londonu i unosi novu energiju. Krajem godine bend snima novi EP Novi Svet koji izlazi u aprilu 2018.

Incomplete se sada seli na godišnju listu, na kojoj će se naći i prethodni pobednici iz ove godine: Deca apokalipse, Nemesis, All Except One, Progres, Psi i Drink or Die. Bacite pogled kako je teklo glasanje i poslušajte ponovo pobedničku pesmu.

Ras Mc Bean & Soulcraft – Where There’s Life There is Hope – 10 glasova
Progres – Put – 31 glas
Raskid13 – 5 minuta – 1 glas
Quasarborn – Crash Course in Life – 2 glasa
Mortal Kombat – Rijaliti – 8 glasova
Hornsman Coyote – Bitter Sweet – 25 glasova
Tu ima zvuka – Svejedno – 1 glas
Incomplete – Mali čovek – 93 glasa
Pičke vrište – Mi – 1 glas
Irish Stew Of Sindidun – Stranger – 7 glasova
Repetitor – Kralj ničega – 1 glas
Moussaka – S kim si gde si – 3 glasa

Prethodni članakMxPx – Let’s Ride
Sledeći članakStreet Dogs – Stand For Something Or Die For Nothing

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime