Aprilska lista je od samog početka pripala bendu iz Smederevske Palanke. The Commandos su brutalno osvojili aprilsku listu i praktično izbrisali sve konkurente. Njihova pesma U meso je osvojila apsolutnu većinu vaših glasova i to gotovo duplo više nego svi ostali učesnici.

Nešto malo o samom bendu i pesmi:

Posle skoro dve godine kreativne pauze, bend The Commandos se ponovo okupio u originalnom sastavu i nagruvan željom za muzikom, zreliji nego ranije, krenuo je sa svirkama i radom na novom albumu, drugom po redu, koji će se, za razliku od prvog albuma, sastojati od pesama na maternjem jeziku. Predstojeći materijal najavljuje pesma U meso posvećena preminulom frontmenu benda Vultures iz Rume, Radoslavu Slavniću, kolegi i pre svega, velikom prijatelju svih iz benda, a pesma će se naći i na kompilacijskom albumu posvećenom u Rašinu čast, gde će se, osim Komandosa, naći još 20 bendova. Snimanje novih pesama je planirano za leto, a dotad će bend nastaviti sa prolećnom turnejom, koja je počela 5. marta u njihovom rodnom gradu, i nastavila se preko Kruševca i Beograda, gde ih očekuje još jedna svirka 2. aprila, na dvadesetpetogodišnjici benda Cepeni Ćunci u DRUM baru, kao i 9. aprila u Rumi. Kroz par dana očekuju se novi datumi i gradovi kroz koji će protutnjati karavan ovog benda i na kojima će publika imati prilike čuje i nove autorske stvari, premijerno, pre studijskih snimaka. Komandosi poručuju, u skladu sa novom pesmom, da neće spustati gard, i da od njih u predstojećem periodu ne očekujemo ništa manje od pesama koje grizu pravo u meso!

Evo kako je proteklo glasanje, ko je sve učestvovao i pobednička pesma, koja će se, kao što znate, naći na godišnjoj listi krajem decembra.

B L A N K Ф I L E – You’re Not Welcome – 6 glasova
Against The Odds – New Generation – 20 glasova
Fast as we go far – Queen of the world – 3 glasa
First Flame – Affection Forever – 3 glasa
Shoplifters – Cold Feet – 16 glasova
Gavrilo Princip – Karijera – 3 glasa
The Commandos – U meso! – 181 glas
Streetcore Unity – Loyal to the death – 20 glasova
eaglehaslanded – Narikače – 17 glasova
SIDES – Voices – 3 glasa
The Phonerings – Tvoja soba – 2 glasa
Jorgovani – Devojka iz grada – 10 glasova

 

Prethodni članakStvor obnarodovao album prvenac
Sledeći članakMore than Meets the Eye – Our Only Weapon

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime