U vrlo uzbudljivom glasanju, sa preko 6000 vaših glasova, konačno smo dobili i pobednika, bend koji je najslušaniji po vašim glasovima, za 2016. godinu! Smederevska Palanka je super plodno tlo za punk rock, renesansu doživljavaju sa velikim brojem kafića i klubova koji su otvoreni u poslednje vreme, a kao šlag na tortu i bend koji se ove godine vratio na scenu – The Commandos, koji osvaja titulu najslušanijeg i najpopularnijeg u protekloj godini. Oni su, sasvim zasluženo, odsvojili najviše vaših glasova i pobedili sa pesmom U meso. Iza sebe su ostavili bendove Evolucija, Koalicioni Sporazum, Novembar i Atomic Shadows, koji su odneli zaista ogroman broj vaših glasova.

Pesma U meso je posvećena preminulom frontmenu benda Vultures iz Rume, Radoslavu Slavniću, velikom prijatelju svih iz Komandosa. Pesma će se naći i na kompilacijskom albumu posvećenom u Rašinu čast, gde će se, osim Komandosa, naći još 20 bendova.

Posle Replicunts (2014) i Boxer (2015), još jedan bend je iznenadio i u jakoj konkurenciji odneo pobedu. The Commandos su ovom pobedom i definitivno obeležili 2016. godinu i njihov novi album sa nestrpljenjem očekujemo. Pogledajte kako je proteklo glasanje i poslušajte pobedničku pesmu:

Evolucija – Kao iz sna – 1161 glas
Besne Gliste – Pobednik – 27 glasova
Krstaši – Pod kišom – 32 glasa
The Commandos – U meso! – 1733 glasa
Atomic Shadows – Sejmeni (ft Hornsman Coyote) – 976 glasova
CounterIgnitioN – (No) Hope In Proles – 12 glasova
Muzika Babine Mladosti – Sajam – 2 glasa
Misha Mashina & Mashtrakala – Moram da budem retardiran – 10 glasova
Novembar – Baj baj bejbe 2016 – 1030 glasova
Misha Mashina & Mashtrakala – Mrzim sve – 5 glasova
Koalicioni sporazum – Debili – 1123 glasa

 

Prethodni članakAvenged Sevenfold – Exist
Sledeći članakWalls Of Jericho – Forever Militant

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime