Apsolutno najpopularniji švedski pank bend ikad Millencolin se vraća posle sedam sušnih godina! Njihov novi album izlazi 28. aprila ponovo za etiketu Epitaph Records, a zvaće se True Brew.

Evo šta su momci rekli povodom izlaska novog albuma:

Veoma smo ponosni i presrećni što možemo da vas obavestimo da će naš novi album pod nazivom True Brew izaći u aprilu za Epitaph. Album smo snimili kod nas kući u našem Soundlab studiju u Orebru. Miksovao je Jend Bogren u studiju Fascination Street. Da vam ne odajemo previše, samo ćemo reći da će ovaj album biti blagi povratak našim muzičkim korenima, ali i moderno viđenje onoga zbog čega smo i osnovali Millencolin. Album je gotov i jedva čekamo da bude objavljen i da ga svi čujete, ali da vas ne bismo ostavili u totalnoj neizvesnosti snimili smo prvi spot za pesmu Sense & Sensibility.

Bend je između dva albuma objavio kompilaciju The Melancholy Connection 2012, takođe za Epitaph, koja je praktično bila nastavak kompilacije Melancholly Collection iz 1999. Prethodni studijski album Machine 15, koji je izazvao podeljena mišljenja publike i kritike je izašao 2008. godine. Evo i spiska pesama sa novog albuma:

1. Egocentric Man
2. Chameleon
3. Autopilot Mode
4. Bring Me Home
5. Sense & Sensibility
6. True Brew
7. Perfection Is Boring
8. Something I Would Die For
9. Silent Suicide
10. Man of 1000 Tics
11. Mr. Fake Believe
12. Believe In John

Prethodni članakGood Riddance najavili novi album “Peace In Our Time”
Sledeći članakParadise Lost – Say Just Words

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime