HARDKOR KONCERT GODINE U SRBIJI U PONEDELJAK // UPRKOS INFORMACIJAMA KARATA JOŠ IMA

Retko kad se desi, ako ne i nikada, da aktuelan hardkor bend, veličine Stick To Your Guns dođe u Srbiju. Još ređe da skrene sa svog puta i doleti u ove krajeve samo da bi svirao pred sprskom publikom. Zato i ne čudi da Vlada pojačano interesovanje za ovaj događaj.

Naime, juče je organizator koncerta domaćeg Blankfile i američkog hardkor benda Stick To Your Guns (MTA Promotion) bio primoran da pusti dodatni kontigent karata u prodaju online putem i na prodajnim mestima. Tako, za online kupce i one koji svoje karte za ovaj koncert jure putem Gigstix prodajnih mesta pušteno je dodatnih 50 karata u prodaju. I to je to, ako smo dobro razumeli organizatora. Ono što bi trebalo da znate da, cena karata u ponedeljak “skače” na 3000,00 dinara. Tako da ako želite da prođete bolje, kupite kartu u toku narednih 24h.

Karte do dana koncerta možete da nabavite i pisanjem poruke na MTA instagram profil Instagram.com/mta_promotion. Isporuke se organizuju u studio benda Blankfile, BFHC stidiju. Cena karata ovim putem odgovara ceni koja je u tom trenutku na snazi.

Na koncertu će biti organizovan stand za merch oba benda, tako da poruka za fanove – skupite pare!

Koncert počinje u ponedeljak, 10.04.2023. godine u 19h, sve se završava do 23h, kako bi I ljdui koji dolaze van Beograda, mogu da u dogledno vreme dođu kućama.

Ne budi lud(a) da propustiš ovo ! Još dva dana !

Prethodni članakQuasarborn – Novo oružje protiv bola
Sledeći članakBlankfile, Stick to Your Guns, Dom omladine, Beograd, 10. april 2023.

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime