Frontmen benda Zebrahead Ali Tabati je u nedavnom intervjuu koji je dao pričao o odluci benda da sredstva za svoj live dvd prikupe preko PledgeMusic.

Totalno je ludo koliko imamo dobre fanove. Iskreno nismo mislili da ćemo tako brzo skupiti, potpuno smo zapanjeni. Kad smo počeli da pričamo o tome, hteli smo da uradimo nešto posebno za naše verne fanove. Hteli smo da im damo nešto posebno, da bi mogli da uživaju u live nastupu, pa smo zbog toga i snimili materijal na poslednjoj turneji, a ispalo je da je to bilo u Kelnu, u Nemačkoj. Hteli smo da osete atmosferu naše turneje, da nas vide kako sviramo uživo, posebno što retko sviramo van Amerike. Čim smo to odlučili kontaktirali smo ljude sa Pledge-a, pa su nam oni pomogli u čitavom procesu. To je bilo jedno veoma pozitivno iskustvo, i očigledno je da ćemo deo sredstava proslediti dečijoj bolnici u okrugu Oranž, što je ogromna stvar za nas i veoma smo srećni zbog toga.

Ali se takođe dotakao teme novog albuma Zebrahead-a, koji bi trebao da bude naslednik prošlogodišnjeg Call Your Friends.

Cele nedelje smo u studiju, kaže Ali. Danas nam je, zapravo, bio prvi slobodan dan. Imamo preko 50 ideja, pa polako dublje ulazimo u album i mislim da će pesme biti malo prljavije i žešće, pogotovo na gitarama, ali tek smo počeli. Pesme su napisane sa tim ciljem, ali ćemo videti gde će nas odvesti. Trenutno prilično razbijaju. Svi smo uzbuđeni, zabezeknula nas je poslednja turneja, a sada smo kući i vreme posvećujemo novim pesmama.

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime