Tu i tamo čujete da su Potres još uvek živi i zdravi. Preko godinu dana spremaju novi EP koji će biti krajnje zanimljiv, jer će se na njemu naći prvi put gosti u svakoj pesmi. A gosti su prilično reprezentativni, a šarenolik uticaj koji su doneli svojim prisustvom je nesumnjivo itekako inspirao Potres da spremi izdanje o kome će se dugo pričati. Imao sam retku priliku da šest pesama čujem još od samog nastanka, preko sirovih demo snimaka, do gotovo samog kraja (trenutno Mlađa Tea Break radi finalni miks) i mogu odmah da vam kažem da ćete biti prijatno iznenađeni, jer ovakav Potres još niste čuli. Materijal je snimljen kod Vuje u Češnjaku, a gosti su bili: Igor (Tea Break), Vuja (KBO!), Aca Choice (ex-Hitman, ex-The Bridge), Jimmy Triple B (Eyesburn, Drawbacks, ex-Hang i još trista bendova sigurno), bend Proces iz Niša i Miki Six Pack.

Potres je u februaru svirao na festivalu srpskog podzemlja gde je sa njima gostovao na bini Igor iz Tea Break, pa su zajedničkim snagama odsvirali pesmu Pusti me da sanjam, a live snimak je idealno poslužio za video koji možete pogledati ispod. Video su snimali zajedno Mlađa i Vasse, a Eraserhead je radio video montažu.

Nije slučajno ova pesma odabrana da bude prva predstavljena, pošto će Tea Break i Potres, zajedno sa Frontline i Fyn svirati u petak, 29. maja u Novom Sadu.

Prethodni članakThe Nation’s Breakdown – Reborn
Sledeći članakM.O.D. se raspali… po treći put

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime