Pančevački horrorpunk bend GOATMARE & THE HELLSPADES pod okriljem izdavačke kuće Nocturne Media predstavlja Moja si, jednu od novih pesama koju je publika imala prilike da čuje na proteklim koncertima. Pesma je snimljena u novoj postavi benda i predstavlja prvi deo uvoda u novi album Decomposed, koji će svetlost dana ugledati tokom 2016. godine, takođe uz podršku izdavačke kuće Nocturne Media.

Nakon kraće pauze, Goatmare & the Hellspades nastavljaju sa radom u novoj postavi. U bendu su od starih članova ostali glavni vokal Slavko Goatmare Kozomora i klavijaturistkinja Isidora Dimić, a pridružili su im se Miroslav Ivanović Joe na bas gitari i Boba Bugarin na bubnjevima. Joe i Boba su dugo prisutni na muzičkoj sceni i imaju iza sebe veliki broj koncerata i saradnji. Boba je na sceni više od 10 godina. Pohađao je MŠ “Stanković”, odsek za jazz bubanj, svirao u Big Bendu škole i mnogim bendovima (Maroon, Nešto najgore, Suicid). Najveći deo muzičkog staža proveo je sa bendom Iskaz koji je imao saradnju sa Marčelom. Joe je pohađao MŠ „Stanković“, odsek za jazz bass i kontrabas. Od 2001. godine do danas svirao je u mnogobrojnim bendovima: Brain Kloš, O-Pozition, Regroots, BY-PASS, Haskii, Iskaz, Marčelo i drugi.

U narednom periodu, bend će se potruditi da zakaže što više koncerata i oduži se publici zbog pauze. Već dobro poznati na domaćoj sceni, nakon 5 godina aktivnog rada imaju iza sebe solidan broj izdanja i mnoštvo nastupa u Srbiji i u inostranstvu. U novoj postavi su već imali tri uspešna koncerta u Ðakovu, Osijeku i u Beogradu, tako da se može reći da su se vratili na scenu u punoj snazi i da su spremni za nove izazove, od kojih je sledeći koncert sa bendovima Raskid13 i Counterfate u dvorani Apolo 26. decembra 2015. godine u Pančevu.

Prethodni članakRaskid 13 za prvi rođendan poklonio dva nova singla
Sledeći članakHornsman Coyote & Soulcraft objavili još jednu pesmu sa novog albuma

Ostavi komentar

Napiši komentar!
Napiši ime